Onze Roeping

De Uliana Foundation is ontstaan uit de manier hoe Uliana Kelder-Kovach in het leven stond. Ondanks alle tegenslagen en moeilijkheden in haar leven stond Uliana, ongeacht de ander zijn of haar afkomst, klaar voor haar medemens. De opdracht van onze Heer Jezus Christus, om de ander lief te hebben zoals ons zelf, droeg ze uit in haar dagelijkse leven. Als rehabilitatie therapeut hielp zij, met behulp van paarden, gehandicapten om zich zowel fysiek als mentaal te ontwikkellen.
Maar ook voor schijnbaar simpele dingen, zoals boodschappen doen voor iemand die dit niet zelf kan, stond ze klaar.

Helaas werd Uliana op 35 jarige leeftijd te vroeg uit het leven gerukt. Uliana en haar man leerden elkaar kennen in haar thuisland Oekraine, beiden waren actief in de ontwikkelingshulp. Om haar goede werk voort te zetten, en ook uit haar dood goede dingen voort te laten komen, is de Uliana Foundation opgericht.  

 
Onze Aanpak

De Uliana Foundation ondersteunt lokale projecten, voornamelijk gericht op de 4 missie punten. De foundation ondersteunt lokale instellingen zowel op financieel vlak als op het  gebied van project ondersteuning. Alle projecten worden gevolgd en gecontroleerd door de foundation, hierbij is te denken aan: financiele controle, voortgang en onderhoud.